14.02.2020 • Ruokintapöydällä Voiko rehu olla älykästä? Suomussalmella Korpelan Maidon tilalla järjestettiin käytännön havaintopäivä.
12.12.2019 • Ruokintapöydällä KIS eli Keep It Simple ja muita Tanskan matkan oppeja "Tee oikeita asioita oikein ja estä ongelmat poistamalla niiden aiheuttajat" päti myös ruokintaan vierailemillani maitotiloilla
26.11.2019 • Ruohonjuurella Normandian nurmimaihinnousu Nurmiryhmät reissasivat tällä kertaa Ranskan nurmille.
12.09.2019 • Ruohonjuurella Pohjoismaista innostusta jakamassa Ideoimme pienryhmätoiminnan malleja yhdessä norjalaisten ja ruotsalaisten kolleegoiden kanssa, jotka ohjaavat nurmiryhmiä.
03.06.2019 • Ruohonjuurella Kymmenen alkukesän nurmihavaintoa Mielenkiintoisia ilmiöitä erityisesti Länsi-Suomen nurmilla
20.09.2018 • Ruokintapöydällä Tyrmäävä tärkkelys Tärkkelys on erinomaista energiaa lypsylehmälle. Mutta liika on aina liikaa. Paljonko on sopivasti?
17.09.2018 • Johtotehtävissä Arjen tunnusluvuilla johtamaan tuotantotaloutta Maitotilan käytössä olevien tunnuslukujen määrä on melkoinen. Vaan huomaammeko reagoida heti ja tehdä tarvittavat toimenpiteet.
24.05.2018 • Johtotehtävissä Leanisti parempia ensikoita Tuli WhatsApp-viesti Heliltä, Marjoniemen Maito Oy:sta. Mukana oli kuvakaappaus tuoreimmasta Kausiraportista
20.02.2018 • Ruokintapöydällä Liinaten ja höyläten ruokinta mallilleen Lehmä ei tykkää muutoksista. Leanista tuttu pienillä parannuksilla eteenpäin periaate sopii erinomaisesti toimivimman ruokinnan löytämiseen.
09.11.2017 • Ruokintapöydällä Keijupölyä vai perusduunia – täydellistä ruokintaa metsästämässä Miten ja millä ruokkien lehmä tuottaa paljon ja voi hyvin? Löytyykö ratkaisu pussista, pellolta vai siltä väliltä?