Kasvinsuojelukoulutukset ja tutkinnot Etelä-Pohjanmaalla 2021

ProAgria Etelä-Pohjanmaa järjestää kasvinsuojeluaineiden koulutuksia ja tutkintotilaisuuksia paikanpäällä ja etäyhteydellä.

Kasvinsuojelukoulutukset ja tutkinnot Etelä-Pohjanmaalla 2021

16.03.2021

Järjestämme kasvinsuojeluaineiden käyttökoulutukset ja tutkinnot paikanpäällä ja etäyhteydellä.

Kasvinsuojelututkinto tulee uusia viiden vuoden välein. Nyt vanhenevat vuonna 2016 suoritetut kasvinsuojeluaineiden käyttökoulutukset.

 

KOULUTUS- JA TENTTITILAISUUDET - webinaarina ja paikanpäällä

Järjestämme kestävän kasvinsuojelun (IPM) edellyttämiä kasvinsuojeluaineiden käyttäjien koulutustilaisuuksia, jotka sisältävät tentin. Koulutuksesta ja tentistä vastaa Tukesin kasvinsuojeluaineiden käyttöä koskevan koulutuksen ja tutkinnon järjestämiseen hyväksytty henkilö. 

Kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka suorittavat tai ovat vastuussa pelto- ja puutarhakasvien kasvinsuojelusta. Kasvinsuojelututkinto tulee uusia viiden vuoden välein. Jos olet suorittanut tentin keväällä 2016 tai aiemmin tai olet uusi kasvinsuojeluaineiden ruiskuttaja, kasvinsuojelututkinto pitää suorittaa ennen kasvinsuojeluaineiden hankintaa.
 
  • Tilaisuuden aluksi koulutusta n. 1½ tuntia, jonka jälkeen välittömästi suoritetaan tentti.
  • Tentti sisältää 20 monivalintakysymystä, joihin vastausaikaa on yksi tunti. Hyväksymiseen tarvitaan 16 oikeaa vastausta. Tentin voi saman tien uusia yhden kerran.

 

Paikanpäällä järjestettävissä tilaisuuksissa huomioidaan COVID19-epidemia. Tilaisuuksissa noudatetaan aluehallintoviraston yleisötilaisuuksissa ja yleisiä kokouksissa voimassa olevia määräyksiä, ohjeistuksia ja rajoituksia.

 

ILMOITTAUTUMINEN: 

Suoritatko koulutuksen ja tutkinnon paikanpäällä vai etänä? Katso alla olevalta ilmoittautumislomakkeelta sinulle sopiva tilaisuus sekä ajankohta ja ilmoittaudu mukaan!
llmoitathan tilatunnuksen ja y-tunnuksen. Tarvittaessa tiedustelut puhelimitse 043 824 7779.  HUOM. Paikanpäälle osallistumisrajoitus. Ilmoittaudu siis pikaisesti ja varmista paikkasi. Etäyhteydellä osallistuessasi ilmoittaudu viimeistään ma 15.3.

 

HINTA: Koulutuksen ja tutkinnon yhteishinta on  65 €/osallistuja + alv. 

Tapahtuman ajankohta: 16.03.2021 13:00 - 17:00
Lähiosoite: Etäyhteydellä sekä paikanpäällä Seinäjoella (Etelä-Pohjanmaan Elinkeinotalo, Huhtalantie 2)
Hinta: Koulutuksen ja tutkinnon hinta yhteensä 65 €/osallistuja + alv.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut