Sähköinen kasvinsuojelututkinto

Sähköinen kasvinsuojelututkinto tarjoaa sinulle vaihtoehdon suorittaa vaadittava kasvinsuojelututkinto, ammattimaiseen kasvinsuojeluaineiden käyttöön. Tutkinto on uusittava viiden vuoden välein.

Sähköisen kasvinsuojelututkinnon voi ostaa ja suorittaa netissä. Tutkinto on mahdollista suorittaa kahden viikon aikana ostohetkestä. Tentin suoritettuasi saat heti tulokset, oletko suorittanut tentin hyväksytysti vai hylättiinkö suorituksesi. Jos tutkintosi hyväksytään, saat saman tien käyttöösi tutkintotodistuksen ladattavana pdf-tiedostona suoraan sähköpostiisi. Hylätyn tentin jälkeen sinulla on kaksi viikkoa aikaa suorittaa tutkinto uudelleen samalla maksulla. 

Suosittelemme kasvinsuojeluvalmennuksia, joissa saat uusimman alan tiedon ja pystyt nopeasti kertaamaan vaadittavat asiat ja myös hyötymään lisävinkeitä kasvinsuojeluaineisiin ja menetelmiin liittyen.

Kasvinsuojelututkinto avautuu elokuussa 2019.

Kasvintuotanto digiloikkaa kolmella uudella arkea helpottavalla digitaalisella palvelulla

Kasvintuotanto saa kerralla kolme merkittävää digitaalista palvelua käyttöönsä. Ne helpottavat kasvitilan johtamista sekä tuovat tietoa uudella tavalla kannattavuuden ja tuottavuuden parantamiseen.

Heti käyttöönotettavissa ovat Bisnes+:n kasvitoimintoruudut, joiden avulla näet oman tilasi tulokset, vertailut muihin tiloihin sekä pystyt arvioimaan kasvintuotannon kannattavuutta. 

Syksyllä käyttösi tulevat sähköinen kasvinsuojelututkinto sekä kasvintuotannon hiilijalanjäljen laskentaan suuntaa-antava laskuri. Se toimii hyvin hiilijalanjäljen hahmottamiseen viljalajeitta ja kertoo myös simuloinnin avulla, mitä minkin asian muuttaminen vaikuttaa tuotantosi hiilijalanjälkeen. Laskuri toimii hyvin keskustelun avaajana asiantuntijan kanssa, miten sinun tilallasi ja sen tuotannolla on vaikutusta ilmaston muutokseen. Laskuri tulee täydentymään tutkimustulosten valmistuttua myös hiilen sidonnan laskemisella, jolloin saat tietoosi tuotannon hiilitaseen.

 

 

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.