Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaiset

Maa- ja kotitalousnaisten paikallisyhdistykset ja -osastot toimivat maa- ja kotitalousteemojen puitteissa. Ne järjestävät esimerkiksi retkiä, koulutuksia ja muonituksia sekä vuokraavat ruokakalustoja. Maa- ja kotitalousnaiset ovat kaikille avoin naisten tuki- ja ystäväverkosto, johon sinäkin voit liittyä. Lähimmät Maa- ja kotitalousnaiset löydät kysymällä neuvoa piirikeskukselta.

 
Piirikeskus neuvoo

Etelä-Pohjanmaalla maa- ja kotitalousnaisia on noin 10 000. Paikallistoimijoiden tukena toimii piirikeskus, joka toimii osana ProAgria Etelä-Pohjanmaata. Kotitalousneuvoja, kaksi maisemasuunnittelijaa ja toiminnanjohtaja työskentelevät eteläpohjalaisten maaseudun naisten hyväksi. Heidän kauttaan voi tilata mm. järjestön Koti ja maaseutu -lehteä ja järjestötuotteita.
 

Vahva naisjärjestö

Suomessa Maa- ja kotitalousnaisia on yli 50 000 ja se on yksi suurimmista maan naisjärjestöistä. Järjestö on vahva maaseudun toimija ja kehittäjä. Järjestöllä on valtakunnallisesti 60 ammattineuvojaa, jotka tarjoavat neuvontaa, koulutusta sekä suunnittelu- ja kehittämispalveluita kotitalouden, maisemanhoidon, naisyrittäjyyden ja järjestötoiminnan aloilla. Toimintaa koordinoi Maa- ja kotitalousnaisten keskus.
 

Innostu ja tule mukaan!

Jäseneksi voit liittyä tästä linkistä. Myös Facebookista löytyy Etelä-Pohjanmaan Maa- ja kotitalousnaisten oma sivu.
 

OK-opintokeskus tukee

Maa- ja kotitalousnaisten järjestön jäsenyysketjun kaikki jäsenet ovat oikeutettuja OK-opintokeskuksen rahallisiin tukiin, joita voi saada esimerkiksi opintojaksoille ja vertaisopintoryhmien toimintaan.
 

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • Astiastovuokraus

    Useat maa- ja kotitalousnaisten paikallisosastot ja -yhdistykset vuokraavat juhlakalustoa.