Tuotosseurannan syksyn uutuuksia

05.10.2015

Uudistuksen myötä mm. tuotosseurannan ohjesääntö on muuttunut. Tämän syksyn uutuuksia ovat tuotosseurantanäytteestä saatava tiineystesti sekä uudistuneet tuotosseurannan raportit. Loppuvuoden aikana käynnistynee ketoaineiden määritys kaikista tuotosseurannan näytteistä. Ensi vuoden uutuuksiin lukeutuu uusi WebAmmu. Uudella internet-pohjaisella Ammulla pystyt kokoamaan itsellesi entistä havainnollisemmat raportit ja työlistat päivittäisen tuotannon hallintaan. Voit tehdä eläinkohtaisia päätöksiä mm. siemennysajankohdasta, poistoista ja hoidoista.

Tuotosseurannan raporttien avulla saat helposti ja nopeasti tietoon karjasi ajantasaiset tuotannon tunnusluvut. Kaikki tuotosseurannan raportit löydät ProAgrian Verkkopalveluiden ”Raportit”-osiosta. Verkkopalveluiden raporttitilauksesta pystyt valitsemaan, mitkä raportit lähetetään sinulle postitse aina uusien koelypsytietojen savuttua tietokantaan.

Kausiraportin yhteenveto on uudistunut kesän aikana havainnollisemmaksi ja uutta ohjesääntöä tukevaksi. Elokuussa verkkopalveluihin tuli uusi koelypsyraportti, josta löytyvät viimeisen koelypsyn lehmäkohtaiset maitomäärät, rasva-, valkuais- ja solupitoisuudet, EKM-tuotokset, rasva-valkuaissuhteet sekä lehmäkohtaiset maidonvirtaukset, mikäli tilalla on lypsyrobotti tai elektroniset maitomittarit. Loppuvuoden aikana kausi-, koelypsy- sekä muista raporteista pystyy tulostaman eri versioita, joista tuloksia voi tarkastella roduittain, lypsykausittain, lypsykauden vaiheen ja tuotosluokan mukaan.

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Ajanvaraus pilotoinnissa Etelä-Pohjanmaalla
    Ajanvaraus asiantuntijoillemme on tulevaisuudessa mahdollista tehdä digitaalisesti verkossa pilotoinnin jälkeen.