Riittävätkö tilanne rehut yli talven?

05.09.2018

Riittävätkö tilanne rehut yli talven? 

Olisiko tilallanne ylimääräistä rehua - jopa myytäväksi ?

Kesän aurinkoiset päivät ja kuivat kelit aiheuttavat nyt päänvaivaa rehusadon laadun ja määrän osalta. Alueittainen vaihtelu on suurta. Rehujen määrän lisäksi myös laadussa saattaa tulla yllätyksiä.

Nurmirehun kuiva-aine sato saattaa yllättää, jopa positiivisesti. Viljojen - etenkin kauran – paino voi puolestaan olla hyvinkin kevyttä. Vaikka rehuanalyysit ovat jokaisen satokauden jälkeen tarpeellisia – tänä vuonna ne ovat erityisen tarpeellisia. Mikäli niukkuutta on tiedossa niin suunnitelmat rehujen ostosta, korvaavien komponenttien mahdollisista hankkimisesta ja suunnittelu sisäruokintakauden ruokinnan toteutuksesta kannattaa tehdä NYT!
 

Tarjoamme rehuvarastojen mittaus ja arviointi palvelua tehostetusti SYYS-LOKAKUUN aikana.

Syys-lokakuun aikana tehdyillä arviointikäynneillä toteutetaan tarvittaessa myös rehunäytteen ottaminen esimerkiksi kairaamalla, näytteen pakkaaminen ja lähettäminen.

Rehuvarastojen mittaaminen ja näytteiden ottaminen hinnoitellaan kuluneiden tuntien mukaan (riippuen säilörehuvarastojen ym. määrästä) ja varsinaiset laskelmat tehdään toimistotyönä.

Varaa asiantuntija tilallesi jo tänään. Asiantuntijoidemme yhteystiedot löydät täältä

 

Mikäli tilaltanne löytyy ylimääräistä rehua, jopa ylivuotista, niiden laadun ja määrän hahmottaminen helpottaa hinnan määrittämistä sekä rehujen myyntiä. Myytävien rehujen kokoaminen yhteiseen tiedostoon auttaa puolestaan koordinoimaan kuljetuksia.

Ilmoita ylimääräisistä nurmirehuista kotieläintuotannon asiantuntijoille.

 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.