ProAgria Etelä-Pohjanmaan ry:n edustajistovaalien ehdokasasettelu alkaa 2.10.2017

27.09.2017

ProAgria Etelä-Pohjanmaan ry:n edustajistovaalien ehdokasasettelu alkaa 2.10.2017

 

ProAgrian Etelä-Pohjanmaa ry:n kolmituhatpäistä jäsenistöä innostetaan ryhtymään ehdokkaiksi vaaleissa, joissa valitaan 40+2 jäsentä edustajistoon käyttämään asiantuntijaorganisaation ylintä valtaa. Edustajiston jäsenyys on näköalapaikka maatalouden ja maaseudun kehittämiseen. Jäsenistö valitsee edustajistoon 40 ja henkilökunta 2 edustajaa. Vaaleissa on viisi aluetta, joista valitaan edustajistoon jäsenistön määrän mukaisesti edustajia: Järvialue (8), Kauhava (5), Kyrönmaa (3), Seinäjoen seutu (17), Suupohja (7). Vaalit pidetään marras-joulukuun vaiheessa, 20.11.-4.12.2017 postiäänestyksenä.

 

Vaalit on pyritty ajoittamaan siten, että ehdokasasettelu- ja äänestysajat olisivat mahdollisimman vähän päällekkäin maatalouden kausitöiden kanssa. ”Tänä vuonna säänhaltijat ovat lykänneet puimasäitä niin pitkälle syksyyn, että päällekkäisyyksiltä ei ole pystytty välttymään”, kertoo Terhi Jaskari, joka on vastuussa vaalien käytännön järjestelyistä. Onneksi kuitenkin vastuunottajia löytyy aktiivisesta jäsenistöstä kiireistä huolimatta ja ehdokaslistojen kerääjiä on jo lupautunut vaalitöihin. ”Mitä enemmän ehdokkaita, sen jännittävämmät vaalit”, toteaa myös Hannu Haapala, ProAgria Etelä-Pohjanmaa ry:n toimitusjohtaja. Jos innokkuutta ehdokkuuteen löytyy, mutta ei tiedä ketään ehdokaslistojen kerääjää, on edustajiston nykyinen puheenjohtaja Maarit Noppa luvannut auttaa ehdokkaiksi haluavia sopivan listan löytymisessä.

 

ProAgria Etelä-Pohjanmaa ry on maatalouden ja maaseudun asiantuntijaorganisaatio. Tarkoituksena edistää maaseutuyritysten kilpailukykyä, kehittää maaseutuympäristöä ja yhteisöllisyyttä maaseudun elinvoimaisuuden parantamiseksi.

ProAgria on luonut vahvat juuret  valtakunnan parhaalle asiantuntijaverkostolle. Tänä vuonna juhlitaan neuvonnan 220-vuotista taivalta.

 

Lisätietoja:

Terhi Jaskari, 0400 463 129

Hannu Haapala, 043 8252 805

Maarit Noppa, 040 7276 499

www.proagria.fi/ep/vaalit

Jaa

Artikkelit

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.