ProAgria Etelä-Pohjanmaan edustajisto valitsi puheenjohtajan

20.04.2018

ProAgria Etelä-Pohjanmaan edustajisto kokoontui perjantaina järjestäytymiskokoukseen Härmän Kuntokeskukseen. Kokouksessa valittiin edustajistolle puheenjohtaja sekä varapuheenjohtaja vuosiksi 2018 - 2019. Puheenjohtajaksi valittiin Pasi Leikkari Alajärveltä. Lehtimäellä maitotilaa pitävä Leikkari on kolmatta kautta edustajistossa. Varapuheenjohtajaksi valittiin Ilpo Ulvinen Lapualta. Ulvinen on ollut edustajiston varapuheenjohtaja jo viime kaudella.

- Maakuntauudistus tuo viljelijöille ja neuvonnalle uusia lisähaasteita. Vaativa tehtävä meillä puheenjohtajilla ja edustajistolla on ilman niitäkin, mutta kyllä me pärjätään. Yhteistyöllä, Pasi Leikkari totesi.

Edustajiston kevätkokouksessa hyväksyttiin myös vuoden 2017 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä hyväksyttiin ajantasaistettu vaalijärjestys. ProAgria Etelä-Pohjanmaan ylintä päätäntävaltaa käyttää 42 paikkainen edustajisto. Järjestön jäsenistö valitsi loppuvuodesta 2017 uuden edustajiston keskuudestaan. Edustajiston kausi on nelivuotinen eli uuden edustajiston kausi on 2018 – 2021.

 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.