Oppia Lean-johtamisesta kotieläintiloille

04.09.2016

Toiminnan rattaat raiteilleen -hankkeen tuottajamatka suuntautuu Tanskaan 22.–24.11.2016. Matkalla saadaan oppia maatilan hyvään johtamiseen erilaisilta yritysvierailuilta: SEGES- neuvonta- ja tutkimusorganisaatio, maidontuotanto- ja porsastuotantotilat sekä teollisuusyritys Heco International.

SEGES on maatalouden tutkimus- ja neuvontaorganisaatio, joka on vienyt lean-managementtia maatalouteen jo vuodesta 2008. Toiminta lähti liikkeelle SOP:ien muodossa (Standard Operating Procedures) ja myöhemmin mukaan on otettu muita Lean-työkaluja ja toimintatapoja.

Tilakäynneillä voimme havainnoida hyvää johtamisen kulttuuria sekä benchmarkata siihen liittyviä käytännön toimintatapoja. Tilakohteet on valittu SEGES:n asiantuntijoiden avulla. Hankematkalle monipuolisuutta tuo viimeinen vierailukohteemme, laivan moottoreiden osia valmistava Heco International, http://www.heco.dk/. Leanin mukaista toimintaa yrityksessä on ollut 2010 vuodesta lähtien.

Matkan hinta 635 €/ hlö (veroton myynti).

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään ma 19.9.2016 Sari Morrille sari.morri@proagria.fi, p. 043-8268643 tai Marjut Viitasalolle marjut.viitasalo@proagria.fi, p. 040-3530227.

Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle matkalle!

 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.