ProAgria Etelä-Pohjanmaa Sarka-messuilla

04.02.2014

ProAgria Etelä-Pohjanmaan monipuolisiin palveluihin ja hankkeiden avaamiin mahdollisuuksiin pääsitutustumaan Seinäjoen Sarka-messujen osastolla A9.

Osastolla esittäytyivät ProAgrian rakennus-, salaoja- ja mittauspalvelut. Lisäksi hankkeista mukana ovat Hevospisnes, Maatilan energiahuolto, Automaattilypsy — navetan toiminnallisuus, MaitoPisnes, NurmiArtturi, Lihatilan talous sekä Vyyhti — vesistöt ja ympäristö yhdessä hyvään tilaan. Osastolla järjestetyssä arvonnassa Wile Bio Moisture -puuhakkeenkosteusmittarin voitti Petri Kanniainen Puolangalta. Onnea voittajalle!

ProAgria tuottaa monipuolisia asiantuntijapalveluita maatalousyrittäjille ja maaseudun pienyrityksille. Tarjontaan kuuluu kotieläin-, kasvintuotanto-, energia- ja talousala sekä rakennussuunnittelu, joka huomioi maatalouden ja maaseudun erityistarpeet.

ProAgria Etelä-Pohjanmaa on monipuolinen, maaseudun yrittäjiä palveleva puolueeton asiantuntijaorganisaatio, joka kuuluu valtakunnalliseen ProAgria-yhtymään. ProAgria Etelä-Pohjanmaassa työskentelee noin 90 eri alojen asiantuntijaa. Palvelupisteet sijaitsevat Seinäjoen lisäksi Alajärvellä, Kauhavalla, Töysässä ja Kauhajoella. 

 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Ajanvaraus pilotoinnissa Etelä-Pohjanmaalla
    Ajanvaraus asiantuntijoillemme on tulevaisuudessa mahdollista tehdä digitaalisesti verkossa pilotoinnin jälkeen.